SWS Прочистувач на вода за пиење

Код на Производот: SWS procistuvac na voda

Достапност:Има на залиха

990 ден 199 ден 199

Чиста вода за пиење е голем проблем денес. Затоа што водата е производ на природата, треба да биде испорачана идеално чиста насекаде. Овде, за да добиете свежа и чиста вода, прочистена од нечистотии и страни тела, морате да трошите пари и купувате вода во шишиња. Тоа нема никаква логика. Зошто да трошиме пари за вода кога тоа ни е бесплатен дар од природата?

Никмит, грижејќи се за вашето здравје, ви го презентира овој производ кој ќе ви овозможи да пиете кристално чиста вода во вашиот дом. SWS прочистувачот на вода е производ направен да обезбеди чиста вода за готвење, пиење и други потреби. Тоа е извонреден уред кој ги отстранува загадувачите на вода до 99,99%. И не само тоа, тој ефикасно ја отстранува прашината и остатокот на хлорот, со што се добива видлива чистина.

Многу лесно се инсталира. Едноставно поставете го на чешмата што најмногу ја користите. Внатре има филтер кој лесно се чисти и менува. Има ротирачки тангенцијален дизајн за влез на вода. За да се постигне поголема удобност во потребите за вода,уредот е направен од природен еколошки материјал кој е лесен за употреба. Едноставно извадете го аераторот од вашата чешма и поставете го филтерот. За чистење, одвртете го и извадете го капачето и исчистете го филтерот. Филтрира вода до 10.000 литри.

Карактеристики:

✔ Филтрирајте ја и прочистете водата, дајте му на вашето семејство само најдобра и здрава вода.
✔ Овој филтер за вода ќе ви помогне да го направите највкусното кафе или чај.
✔ Има копче што ја менува нефилтрираната вода во филтрирана со помош на КДФ-Нано технологија што ги уништува сите бактерии.
✔ Керамичкиот филтер може лесно да се чисти и повторно да се користи. Насобраните нечистотии се видливи на самиот филтер.
✔ Ако квалитетот на водата во вашата област е навистина лош, филтерот треба почесто да се чисти.
✔ Уредот доаѓа со сите потребни додатоци за да можете лесно да го инсталирате на вашата чешма.