499 ден
Tassel apricot - Женска чанта  Материјал: Еко кожа Патент: Да Висина: 23cm Должина: 30cm Џебови: 4 внатрешни џеба...
Patricia 2 - Женска чанта со две лица   Материјал: Еко кожа Патент: Да Висина: 50cm Должина: 34cm Џебови:...
Нема на залиха
Hayley 1 - Материјал: Еко кожаПатент: ДаВисина: 27cmДолжина: 40cmЏебови: 4 внатрешни џеба (2 џеба со патент)
499 ден
Betsey 4 Дополнете го вашиот изглед со оваа чанта за преку рамена. Ременот ги ослободува вашите раце, а...
499 ден
Luica 1 - Женска чанта Eко кожа Крем боја
499 ден
Giana 1 - Женска чанта Материјал: Еко кожаПатент: ДаЏебови: 1 внатрешен џеб, 1 надворешен џеб  
499 ден
Материјал: ТекстилПатент: ДаВисина: 13cmДолжина: 23cmЏебови: 1 внатрешен џеб Ако барате чанта која ќе ги задоволи Вашите потреби, истовремено...
499 ден
Материјал: Еко кожаПатент: ДаМагнетен механизам за затворање: ДаВисина: 21cmДолжина: 26.5cmЏебови: 3 внатрешни џеба (1 џеб со патент)
499 ден
499 ден
499 ден
499 ден
499 ден
499 ден
499 ден
499 ден
Spinner