-47%
Држач за ќеси
129 ден69 ден
 Постојат некои производи кои дефинитивно можат да го направат секојдневнието и брзиот начин на живот многу поедноставен и...
-43%
Висечки организер
699 ден399 ден
Дополнете го изгледот на Вашата бања, тоалет или кујна со новиот висечки организер којшто со својот минималистичен и...
-63%
Организер со закачалка
399 ден149 ден
Искористете го просторот во својот дом максимално и на начин на кој ќе биде едноставен и практичен за...
-63%
Организер за во кујна
1,590 ден599 ден
Практичен и едноставен организер за перфектна организација на Вашите чинии, чаши и кујнски прибор. Секогаш имајте се што...
-37%
Повеќенаменска столна сталажа на три нивоа
Организирајте го просторот во Вашиот дом со уникатната повеќенаменска столна сталажа што ќе ви овозможи функционалност и организација...
-41%
Мултинаменска сталажа за ќоше со 4 нивоа
2,490 ден1,490 ден
Практична и мултинаменска сталажа која многу лесно се прилагодува во секаков амбиент, за секакви цели. Едноставна и со...
-47%
129 ден 69 ден
-43%
699 ден 399 ден
-63%
399 ден 149 ден
-63%
1,590 ден 599 ден
-37%
1,380 ден 880 ден
-41%
2,490 ден 1,490 ден
Spinner