Самолепливо огледало

Код на Производот: samoleplivo-ogledalo

Достапност:Нема на залихаСо задоволство Ви го претставуваме оваа мултипрактично, самолепливо огледало кое ќе можете да го користите за повеќе цели во Вашиот дом. Огледалото ќе можете да го поставите на било која рамна површина, за да го користите за огледување или пак како дел од некоја декорација. 

За огледалото да има идеална рамна површина, Ви препорачуваме претходно убаво да ја избришете површината на која сакате да го поставите, поточно таа да биде 100% сува,  а потоа да ја извадите заштитната фолија што ја има на самото огледало.

Ова уникатно и мултипрактично огледало ќе можете да го искористите во повеќе делови од Вашиот дом, поточно секаде каде што ви недостасува огледало или пак имате замислено некоја интересна декорација со огледала.

Во едно пакетче има 9 парчиња од самолепливото огледало.