Ортопедско помагало за прсти на нозе

Код на Производот: toeseparator

Достапност:Има на залиха

299 ден 149 ден 149

Долготрајно решение за проблемите со прстите на нозете.

Со користење на оваа ортопедско помагало, во целост ќе ги елиминирате проблемите со не правилната поставеност на прстите на нозете, а со тоа и ќе го подобрите Вашето здравје и ќе ги неутрализирате болките во нозете и стапалата.

Ова уникатно помагало можат да го користат лица од најрана возраст па се до лица во длабока старост.

  • Универзален е и може да го користат и мажи и жени.
  • Материјалот е растеглив, па така со леснотија ќе можете да го прилагодите на Вашето стапало, кое секако е уникатно.
  • Ќе можете да го носите секаде со Вас бидејќи е направен со минималистички, уникатен дизајн што овозможува да го носите дури и додека сте со обувки.