-28%
Џип на акумулатор (12V) White
17,990 ден12,990 ден
Карактеристики на Џипот на акумулатор: - Далечинско за родителите (2.4GHz) - Самостојно управување од страна на детето -...
-23%
Детски мотор на акумулатр - Yamaha R1 (red)
8,999 ден6,990 ден
Ви го претставуваме новиот  Yamaha R1 Ride on – безбеден и лесен мотор за управување од Вашите најмили....
-28%
Џип на акумулатор (12V) Red
17,990 ден12,990 ден
Карактеристики на Џипот на акумулатор: - Далечинско за родителите (2.4GHz) - Самостојно управување од страна на детето -...
Карактеристики на Џипот на акумулатор Мотор: 2*380 Носивост: 40-50 кг Брзина: 3-5 km/h Далечински управувач: 2.4G 1 до...
8,990 ден
Карактеристики на багерот на акумулатор:  - Батерија: 6V4.5AH- Возраст: 1-7 год- Носивост: 40-50 кг- 4 тркала изработени од...
-23%
Детски багер на акумулатор Blue
8,990 ден6,990 ден
Карактеристики на багерот на акумулатор:  - Батерија: 6V4.5AH- Возраст: 1-7 год- Носивост: 40-50 кг- 4 тркала изработени од...
11,990 ден
Карактеристики на Џипот на акумулатор Мотор: 2*380 Носивост: 40-50 кг Брзина: 3-5 km/h Далечински управувач: 2.4G 1 до...
-23%
Детски мотор на акумулатр - Yamaha R1 (white)
8,999 ден6,990 ден
Ви го претставуваме новиот  Yamaha R1 Ride on – безбеден и лесен мотор за управување од Вашите најмили....
-28%
17,990 ден 12,990 ден
-23%
8,999 ден 6,990 ден
-28%
17,990 ден 12,990 ден
11,990 ден
8,990 ден
-23%
8,990 ден 6,990 ден
11,990 ден
-23%
8,999 ден 6,990 ден
Spinner