-23%
Детски мотор на акумулатр - Yamaha R1 (red)
Ви го претставуваме новиот  Yamaha R1 Ride on – безбеден и лесен мотор за управување од Вашите најмили....
Најновиот модел на детски автомобил на акумулатор  - Porsche  Изработен е од висококвалитетна издржлива пластика. Автомобилот има далинско со кое...
Голема, силна и направена од најквалитетна пластика, автомобилот во модерен стил, моделот Z4 ќе ги задоволи вкусовите на...
Карактеристики: 2 брзини + рикверц Опција за меко тргнување и забрзување Предни и задни ЛЕД светла Реалистичен звук...
-34%
Џип на акумулатор (12V) White
Карактеристики на Џипот на акумулатор: - Далечинско за родителите (2.4GHz) - Самостојно управување од страна на детето -...
-21%
Детски автомобил на акумулатор Audi Sport 12V red
9,990 ден7,990 ден
Овој Audi автомобил е одличен, уникатен,подарок за Вашето најмило. Има 12V акумулатор, ЛЕД светла, МП3 приклучок... Далечински управувач...
Карактеристики: 2 брзини + рикверц Опција за меко тргнување и забрзување Предни и задни ЛЕД светла Реалистичен звук...
-23%
Детски мотор на акумулатр - Yamaha R1 (white)
Ви го претставуваме новиот  Yamaha R1 Ride on – безбеден и лесен мотор за управување од Вашите најмили....
-43%
Детски мотор на акумулатор (Бел)
6,990 ден3,990 ден
Мотор на акумулатор, за долго уживање на вашето дете. Опрема на моторот: ✅ Кормило со музички ефекти и...
Најновиот модел на детски автомобил на акумулатор  - Porsche  Изработен е од висококвалитетна издржлива пластика. Автомобилот има далинско со...
Карактеристики: Батерија 6V 2 брзини за напред + рикверц Може да го вози детето или да се управува...
Голема, силна и направена од најквалитетна пластика, автомобилот во модерен стил, моделот Z4 ќе ги задоволи вкусовите на...
Карактеристики: Батерија 6V 2 брзини за напред + рикверц Може да го вози детето или да се управува...
-51%
Детски мотор на акумулатор 12V green
Детски мотор на 3 тркала  -12V акумулатор - 3 тркала за зголемена безбедност - Далечински управувач - ЛЕД...
-34%
Детски џип на акумулатор - Mercedes white
- Далечинско за родителите (2.4GHz)- Самостојно управување од страна на детето- Широко и удобно седиште- Безбедносен појас- Амортизери...
-34%
Џип на акумулатор (12V) Red
Нема на залиха
Карактеристики на Џипот на акумулатор: - Далечинско за родителите (2.4GHz) - Самостојно управување од страна на детето -...
-21%
Детски автомобил Audi Sport 12V white
Овој Audi автомобил е одличен, уникатен,подарок за Вашето најмило. Има 12V акумулатор, ЛЕД светла, МП3 приклучок... Далечински управувач...
Карактеристики на Џипот на акумулатор Мотор: 2*380 Носивост: 40-50 кг Брзина: 3-5 km/h Далечински управувач: 2.4G 1 до...
-43%
Детски мотор на акумулатор (Син)
Мотор на акумулатор, за долго уживање на вашето дете. Опрема на моторот: ✔ Кормило со музички ефекти и светлечки...
Супер забавен и интересен модел на детски aвтомобил за најмалите љубители на Maserati! Карактеристики: 2 мотори x 35W...
-51%
Детски мотор на акумулатор 12V red
Детски мотор на 3 тркала  -12V акумулатор - 3 тркала за зголемена безбедност - Далечински управувач - ЛЕД...
-51%
Детски мотор на акумулатор 12V blue
Детски мотор на 3 тркала  -12V акумулатор - 3 тркала за зголемена безбедност - Далечински управувач - ЛЕД...
-34%
Детски џип на акумулатор - Mercedes red
- Далечинско за родителите (2.4GHz) - Самостојно управување од страна на детето - Широко и удобно седиште -...
Карактеристики на Џипот на акумулатор Мотор: 2*380 Носивост: 40-50 кг Брзина: 3-5 km/h Далечински управувач: 2.4G 1 до...
-23%
6,990 ден
6,990 ден
5,990 ден
5,990 ден
-34%
11,990 ден
-21%
9,990 ден 7,990 ден
5,990 ден
-23%
6,990 ден
-43%
6,990 ден 3,990 ден
6,990 ден
5,990 ден
5,990 ден
5,990 ден
-51%
3,990 ден
-34%
9,990 ден
-34%
11,990 ден
-21%
7,990 ден
11,990 ден
-43%
3,990 ден
6,690 ден
-51%
3,990 ден
-51%
3,990 ден
-34%
9,990 ден
11,990 ден
Spinner