-69%
Sweet Sweat Combo 2 во 1
1,890 ден 599 ден
Овој пакет е наменет за сите оние што сакаат да го доведат своето тело во посакуваната форма. Пакетот...
-51%
Преносен блендер - Fruit Mixer
999 ден 499 ден
Fruit Mixer  е соковник кој може за 1 минута да направи сок од зеленчук или од овошје!!! Ножот...
-50%
Мидер без ногавици - Genie Slim
Мидер Genie Slim за обликување на телото без ногавици. Ви го претставуваме неверојатниот мидер за обликување на телото кој ќе...
-51%
Sibote 2 во 1 - женска маица + појас за слабеење
Конечно проблемот со вишокот килограми има лесно решение. Решението е Sibote 2 во 1 - женска маица +...
-51%
Маица за губење килограми - Sweat Shaper
999 ден 499 ден
Тајната на Sweat Shaper – фитнес термалната маица е во материјалот од кој  е изработена. Маицата освен што...
-40%
Sweet Sweat појас за слабеење
750 ден 450 ден
Зголемената телесна температура додека вежбате може да биде добар сојузник за да ги зголемини резултатите од вежбањето и...
-56%
Sweet Sweat for legs
899 ден 399 ден
Појасот “Sweet Sweat for legs”  совршено одговара на секого!!! Појасот  “Sweet Sweat for legs” е флексибилен појас кој...
-69%
1,890 ден 599 ден
-51%
999 ден 499 ден
-50%
900 ден 450 ден
-51%
999 ден 499 ден
-51%
999 ден 499 ден
-40%
750 ден 450 ден
-56%
899 ден 399 ден
Spinner