-77%
Miss belt појас за затегнување
850 ден 199 ден
Miss Belt ви овозможува да го добиете изгледот и перфектно обликувана линија за неколку секунди. Благодарение на технологијата...
-46%
Рачки за склекови Push Up Stand
550 ден 299 ден
Push Up Stand рачките за склекови се одличен начин за подобрување на севкупниот развој,обликување и зајакнување на горниот...
-38%
Подлога за правилно држење на грб Back Support
799 ден 499 ден
Ослободете се од болката во грбот и корегирајте го држењето на телото! Со користење на оваа подлога за...
-56%
Bell Howell - Поларизирани наочари
449 ден 199 ден
Поларизираните наочари се одличен избор за секое годишно време. Поларизираните стакла ги блокираат штетните УВ зраци и отсјајот,...
-45%
Пилатес топка
Нема на залиха
Со оваа топка за пилатес можете да ги затегнете вашите мускули и вежбањето да ви биде многу поедноставно....
-51%
Јаже за скокање
299 ден 149 ден
Скокањето јаже е една од најдобрите кардио-васкуларни активности кои покажуваат огромни резултати. Јажето е направено од цврсти и...
-70%
Кардио додаток Swing Weights
990 ден 299 ден
Максимизирајте го вашиот тренинг!Користењето на Swing Weights додека трчате или пешачите,со минимален напор ќе дејствува врз цел горен...
-77%
850 ден 199 ден
-46%
550 ден 299 ден
-38%
799 ден 499 ден
-56%
449 ден 199 ден
-45%
499 ден
-51%
299 ден 149 ден
-70%
990 ден 299 ден
Spinner