Ikea Visslebo Столна ламба

Код на Производот: 104.430.35

Достапност:Има на залиха

1,090 ден 1,090
Код на производ:104.430.35

Карактеристики на производот 
 > Материјал:  стакло
 > Боја:  бела

Димензии на производот

 > Ширина: 14 см
 > Висина: 22 см
 > Должина, кабел: 1,5 м

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
 > Должина: 20 см
 > Ширина: 15 см
 > Висина: 12 см
 > Бруто Тежина: 0,83 кг

НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот