Монтажни Базени Intex

Најголем избор на Intex базени во Македонија

2,890 ден
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. Дијаметар:...
-13%
INTEX Базен 28106 244x61
2,490 ден 2,190 ден
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. Дијаметар:...
1,990 ден
INTEX 28602 Филтер пумпа, Капацитет: 1140 литри на часНаменета за базени до 3,5 метри големина Користи HEPA филтер...
5,990 ден
INTEX 26700 PRISM FRAME 305x76cm Карактеристики: Капацитет: 4.485 литри (90%)Ширина: 305 смВисина:76 см
200 ден
Хлорна таблета наменета за прочистување на водата во базенот. Ги уништува бактериите, вирусите и микроорганизмите. Една хлорна се...
4,490 ден
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. Дијаметар: 305 смВисина:...
3,990 ден
Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX -...
33,590 ден
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX...
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX...
7,390 ден
INTEX 26700 PRISM FRAME 366x76cm Карактеристики: Капацитет: 6.503 литри (90%)Ширина: 366 смВисина:76 см
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX...
-41%
INTEX Детски Базен 59421 122х25
990 ден 590 ден
Детски базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава...
3,290 ден
Се вклучува во филтер пумпата на базенот Ги всмукува нечистотиите од дното на водата со помош на вакум...
1,390 ден
INTEX 28002 СЕТ за чистење на базен Наменета за чистење на базени со дијаметар до 488cm Дијаметар на...
499 ден
INTEX 29041 голем дозер за хлорна таблета Намена за сместување на хлорна таблета Идеален за безбедно растворање на...
240 ден
INTEX 29007 филтер TИП H Наменет за прочистување на водата во базенотСе користи за базени со големина до...
299 ден
INTEX 29000 филтер TИП А Наменет за прочистување на водата во базенотСе користи за базени со големина до...
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 26790...
Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX -...
-10%
Базен INTEX 26788 400x200x100 со метална конструкција,филтер пумпа и скали
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 26788...
25,990 ден
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 26726...
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 26792...
21,490 ден
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 26724...
-56%
Intex Базен за бебе 58924
899 ден 399 ден
INTEX бебешки базен за вашиот двор или градина со 3 прстени. Лесно се монтира, лесно се одржува и...
2,890 ден
-13%
2,490 ден 2,190 ден
1,990 ден
5,990 ден
200 ден
4,490 ден
3,990 ден
33,590 ден
11,990 ден
7,390 ден
14,990 ден
-41%
990 ден 590 ден
3,290 ден
1,390 ден
499 ден
240 ден
299 ден
3,990 ден
-10%
26,990 ден 24,490 ден
25,990 ден
21,490 ден
-56%
899 ден 399 ден
Spinner