-17%
INTEX Базен 28120 305x76
Нема на залиха
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. Дијаметар:...
3,290 ден
Се вклучува во филтер пумпата на базенот Ги всмукува нечистотиите од дното на водата со помош на вакум...
1,390 ден
INTEX 28002 СЕТ за чистење на базен Наменета за чистење на базени со дијаметар до 488cm Дијаметар на...
-17%
2,490 ден
3,290 ден
1,390 ден
Spinner