2,499 ден
Напон: 220-240V; 50 Hz  Моќност: 900W ( максимум)  Брзина : 0-3000 вртежи во минута Глава за стегање :...
1,899 ден
Моќност : 600W (max), Вртежи : 0-3000 врт / мин, Променлив футер: Ø 1,5 - 13 mm, Променлива...
999 ден
Електрична цедалка од познатиот бренд Iskra за Вашиот омилен сок од цитрусно овошје. Исцедете го за кратко време...
1,299 ден
Електрична цедалка од познатиот бренд Iskra за Вашиот омилен сок од цитрусно овошје. Исцедете го за кратко време...
899 ден
Електрична цедалка од познатиот бренд Iskra за Вашиот омилен сок од цитрусно овошје. Исцедете го за кратко време...
3,490 ден
• моќност: 2000W (макс)• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz• 10 степени на труд (200W-2000W)• Поставување на работната...
3,299 ден
• моќност: 2000W (макс)• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz• 10 степени на труд (200W-2000W)• Поставување на работната...
5,999 ден
• моќност: 3500W (макс)• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz• прилагодување на работната сила: - лев панел: 200W-2000W...
7,499 ден
• фрижидер за топол воздух• моќност: 1500W• Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz• капацитет на бродот: 3.2 L•...
• Моќност: 220-240V~50Hz• Јачина: 600W• Брзина: 0-2400 min-1• Глава: шестаголна 1/4"• Граничник за длабочина• Променлива брзина• Две насоки...
14,799 ден
• Моќност: 230V~50Hz•Јачина: 1700W• Ударна јачина: 50 J• Брзина при удар: 1900 min-1• Анти-вибрациски• SDS HEX систем• Опрема: ...
2,599 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz• Јачина: 240W• Број на вртежи: 12.000 min-1• Број на вибрации: 24.000 min-1• Пречник на вибрациски...
3,999 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz• Јачина: 450W• Број на вртежи: 6.000 - 12.000 min-1• Број на вибрации: 12.000 - 24.000 min-1• Пречник...
2,290 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz• Јачина: 200W• Број на вртежи: 15.000 min-1• Број на вибрации: 30.000 min-1• Пречник на вибрациски...
2,859 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz• Јачина: 300W• Број на вртежи: 6.000 - 12.000 min-1• Број на вибрации: 12.000 - 24.000...
6,599 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz• Јачина: 1600W• Вртежи: 8.000-30.000 min-1• Глава: 8 / 12 mm• Макс. површина: 60 mm• Ограничувач...
Спецификации: - Сила на цепење: 80 kN (8T) - Должина на дрво: max. 500 mm - Дијаметар на...
- Јачина: 220-240V~50/60Hz - Индикатор за полнење - Наменет за батерии: BP27Li-20020 и BP27Li-20040 - Пакување: блистер
1,299 ден
• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz• моќност: 300 W• волумен на контејнерот: 0,75L• Ефективно сечило од не'рѓосувачки...
2,299 ден
• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz• моќност: 1500W• Термостат со максимална температура од 240 ° C• Индивидуална...
2,999 ден
• мешалка на маса• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz• моќност: 500W• стаклен бокал за одвојување: 1,5 л•...
1,999 ден
• Mешалка на маса• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz• моќност: 300W• одвојлив пластичен сад: 1,5 л• 2...
1,899 ден
• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz• моќност: 1500W• Термостат со максимална температура од 240 ° C• Индивидуална...
1,199 ден
Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz• влезна моќност: 1850-2200W (макс)• волумен: 1,7 L• копче за да...
2,499 ден
1,899 ден
999 ден
1,299 ден
899 ден
3,490 ден
3,299 ден
5,999 ден
7,499 ден
4,599 ден
14,799 ден
2,599 ден
3,999 ден
2,290 ден
2,859 ден
6,599 ден
999 ден
1,299 ден
2,299 ден
2,999 ден
1,999 ден
1,899 ден
1,199 ден
Spinner