Детска играчка - Magic Tracks (220pcs)

Код на Производот: Детска играчка - Magic Tracks (220pcs)

Достапност:Има на залиха

990 ден 499 ден 499

Најпознатиот детски сет Magic Tracks конечно и кај нас!

Magic Tracks - патеката за тркање е сет кој вклучува патека и автомобил за возење. Патеката може да се витка и заоблува во секоја форма и секој правец. Патеката свети во мракот и има 4 весели бои, додека пак автомобилот има 5 ЛЕД сијалички кои прават вистинска забава во детската соба.

Оваа уникатна патека за тркање е направена од 220 дела, кои многу едноставно се спојуваат еден со друг во сите комбинации на бои. Формата на патеката можете многу лесно да ја менувате.

Откако ќе ја склопите патеката време е за трка! Magic Tracks сетот вклучува и  автомобилче кое работи на батерии.

Направен е од проѕирен материјал и има 4 ЛЕД светилки. Автомобилот работи со 3ААА батерииMagic Tracks сетот создава магија во собата кога ќе го изгасите светлото. Веселите бои светат во мракот и Вашите деца ќе уживаат во играта.

Додека автомобилот поминува, ЛЕД светилките ја осветлуваат патеката што дава дополнителна магија на целата игра. Magic Tracks Ви нудат часови и часови забава во комбинација на бои и форми. Можностите се неограничени, и секоја наредна патека може да биде различна од претходната.

↪ Деловите се спојуваат и патеките се прават за неколку секунди. ↩

Magic Tracks патеката може да се витка и обликува во секој правец. Патеката може да се свитка за 360˚да се направи круг и автомобилот ќе се движи во внатрешниот дел. Автомобилот има 4 светилки кои ја осветлуваат патеката додека тој поминува. Со лепенките кои ги добивате во пакетот направете го автомобилот да биде поинтересен. Патеката се витка во ролна за брзо и едноставно складирање.