-70%
Мултинаменска машинка за сецкање - Nicer Dicer Plus
Nicer Dicer Plus е практична, револуционерна, иновативна, мултинаменска машинка за сецкање. Задолжителна алатка кој треба да биде присутна...
-72%
Сад за подготвка на салата - Salad Cutter Bowl
699 ден 199 ден
Правењето салата никогаш не било побрзо. Направете свежа салата за 60 секунди. За да погдотвите брза салата потребно...
-70%
1,290 ден 399 ден
-72%
699 ден 199 ден
Spinner