-76%
Организер за лекови Pill Pro
799 ден199 ден
Организерот Pill Pro обезбедува брз и лесен начин за организирање на Вашите апчиња и витамини, за преку ден...
-67%
Мултифункционални закачалки (3 сета за вкупно 27 парчиња облека)
Дали имате проблем со недостаток на место во Вашиот плакар? Ви ја претставуваме закачалката Wonder Hanger. Има 9 слотови и...
-51%
Мултифункционален организер Behind the Door
399 ден199 ден
Организер кој се закачува - може да се стави во спална соба, работна соба, бања, кујна, канцеларија, итн....
-47%
Држач за ќеси
129 ден69 ден
 Постојат некои производи кои дефинитивно можат да го направат секојдневнието и брзиот начин на живот многу поедноставен и...
-43%
Висечки организер
699 ден399 ден
Дополнете го изгледот на Вашата бања, тоалет или кујна со новиот висечки организер којшто со својот минималистичен и...
-67%
Кофа на склопување
899 ден299 ден
Кофата на склопување е одлична за кампување или пак во домот, едноставна и лесна за чување и складирање....
-63%
Организер со закачалка
399 ден149 ден
Искористете го просторот во својот дом максимално и на начин на кој ќе биде едноставен и практичен за...
-51%
360 Ротирачки организер
399 ден199 ден
Ротирачкиот организер ќе Ви овозможи да го задржите Вашиот дом уреден и се состои од 3 внатрешни полици...
-63%
Организер за во кујна
1,590 ден599 ден
Практичен и едноставен организер за перфектна организација на Вашите чинии, чаши и кујнски прибор. Секогаш имајте се што...
-37%
Повеќенаменска столна сталажа на три нивоа
Организирајте го просторот во Вашиот дом со уникатната повеќенаменска столна сталажа што ќе ви овозможи функционалност и организација...
-41%
Мултинаменска сталажа за ќоше со 4 нивоа
2,490 ден1,490 ден
Практична и мултинаменска сталажа која многу лесно се прилагодува во секаков амбиент, за секакви цели. Едноставна и со...
-38%
Корпа за алишта
799 ден499 ден
Од секогаш сортирањето и складирањето на алишта важи за една од најтешките работни обврски во нашиот дом. Нив...
-22%
Фиокар Stella со три фиоки- бела боја
6,290 ден4,930 ден
Ултра практичен и модерен фиокар со три фиоки, кој благодарение на уникатниот и специфичен дизајн ќе се вклопи во...
-43%
Декоративна полица во форма на шестоаголник
Ѕидните декоративни полици од секогаш биле совршено освежување на ентериерот во собата. Со самиот иновативен и специфичен дизајн...
-51%
Декоративна полица во форма на круг
599 ден299 ден
Ѕидните декоративни полици од секогаш биле совршено освежување на ентериерот во собата. Со самиот иновативен и специфичен дизајн...
-43%
Декоративна полица во форма на коцка
699 ден399 ден
Ѕидните декоративни полици од секогаш биле совршено освежување на ентериерот во собата. Со самиот иновативен и специфичен дизајн...
-43%
Декоративна полица во форма на куќа
699 ден399 ден
Ѕидните декоративни полици од секогаш биле совршено освежување на ентериерот во собата. Со самиот иновативен и специфичен дизајн...
-76%
799 ден 199 ден
-51%
399 ден 199 ден
-47%
129 ден 69 ден
-43%
699 ден 399 ден
-67%
899 ден 299 ден
-63%
399 ден 149 ден
-51%
399 ден 199 ден
-63%
1,590 ден 599 ден
-37%
1,380 ден 880 ден
-41%
2,490 ден 1,490 ден
-38%
799 ден 499 ден
-22%
6,290 ден 4,930 ден
-43%
399 ден
-51%
599 ден 299 ден
-43%
699 ден 399 ден
-43%
699 ден 399 ден
Spinner