Детска играчка - Dream Frozen Castle

Код на Производот: Детска играчка - Dream Frozen Castle

Достапност:Нема на залиха

1,990 ден 999 ден 999

Добредојдеовте во заледениот дворец на Елса. Влезете во замрзнатиот замок на Елза и откријте ја магијата на зимата. Уникатен сет за вљубениците во цртанот Frozen. Заледениот дворец има многу карактеристики, вклучувајќи ги звучните и светлосните ефекти, потоа со притискање на копче вратите сами се отвараат.

Во уникатниот Dream Castle се вклучени: кукла од 30 цм. помала кукла од 15 цм. кочија, 11 делови на мебел вклучувајќи кревети, фотелји, масички и столчиња, столна ламба, тоалетна маса.
Практичен, сигурен и доволно голем за да си играат и поголеми девојчиња.

Поканете ги своите другарки и забавувајте се со мошне реалното заледено царство на Frozen.

Карактеристики:
✅ Изработен е од нетоксична пластика наменета за деца.
✅ Димензии на дворецот:60 x 40 цм.