-71%

Детска играчка - Magic Wisdom Ball

Код на Производот: Детска играчка - Magic Wisdom Ball

Достапност:Има на залиха

999 ден 299 ден 299

Magic Wisdom Ball топка полна со магични мудрости. Ви личи на папагал, риба или пак на пингвин? Развијте ја вашата фантазија и составете риба, пингвин или папагал.

Одлична играчка со која вашето дете игра и ја развива својата фантазија. Изработена е од АBS нетоксичен материјал. Magic Wisdom Ball е така дизајнирана не само да ја задоволи љубопитноста на детето, туку да ја поттикне и да ја развие имагинацијата на вашето дете

Сетот е составен од коцки за градење на папагал, пингвин и риба.

Се составуваат на принцип на челични топки и магнет и само со промена на местото на деловите ќе добиете една од трите фигури.