-35%

Детски автомобил на акумулатор - Audi Sport (white)

Код на Производот: 6288white

Достапност:Нема на залиха

6,990 ден 4,590 ден 4,590

Електричен спортски автомобил за деца Audi Sport со далечински управувач за родителите

Овој супер кул автомобил на акумулатор за деца е создаден за вистинска авантура на младите љубители на спортските модели на Audi.
Родителите имаат потполна контрола на возењето затоа што покрај управувањето на детето,може да го управува и родителот со помош на далечинскиот управувач 2.4GHZ.
Прекрасен изглед, изработен од најквалитетни материјали кои гарантираат долготрајност на автомобилот.

Карактеристики на автомобилот:

* Специјален 2.4ghz далечински управувач, заштитен од мешање на фрекфренции од трети лица
* Копче за музика
* USB приклучок
*Појас за безбедност
* Достапен во бела и црвена боја
* Батерија - 6V 
* Соодветна возраст: 1-8 години
* Светла
* Вградена музика и свирка
* Вратата се отвара
* LED светилка
* Дизајн на двојни врати
* Симулационо огледало
* Мултифункционален управувач
* Материјал:  Пластика