Детски трицикл - Robbo

Код на Производот: Детски трицикл - Robbo

Достапност:Нема на залиха

Прекрасен детски трицикл кој освен што ќе го забавува вашето дете возејќи се наоколу,овозможува и слушање на пријатна детска мелодија со само едно претискање на копче на кормилото. На задниот дел има и корпичка каде што вашето дете може да складира што и да посака.

 

Достапен е во три бои: зелена, сина и розова