-32%

Монтажен плакар - Fantasy Wardrobe (135x45x175)

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

1,890 ден 1,290 ден 1,290

Монтажниот плакар може да го користите за скалдирање на облека, чевли, детски играчки, постелнини, книги и многу други работи за кои немате место за каде да ги наместите. Плакарот има висина од 170 cm и со самото тоа Ви овозможува во него да закачувате подолги парчиња облеката како на пример фустани, палтиња... Исто така има доволно простор за редење на облека. До секој дел од плакарот имате добар пристап. Монтажниот плакар се одликува со неверојатна цврстина бидејќи конструкцијата е изработена од метал и пластика.  Надворешниот дел е обложен со платно за дополнителна заштита на облеката. Доволно е цврст за да го наполните цел. Плакарот ќе Ви ги реши проблемите со недостаток од простор за складирање. Склопувањето и расклопувањето е на многу лесен и едноставен начин. Има привлечен и естетски дизајн така да можете да го поставите во било која просторија.

Димезнии: 135x45x175cm