Спреј против потење на стапала OdorexFoot

Код на Производот: Спреј против потење на стапала OdorexFoot

Достапност:Нема на залиха

Не дозволувајте потењето на стапалата и непријатната миризба повеќе да ве доведуваат до непријатни ситиации.

Новиот револуционерен прозивод од најиновативната компанија за козметичка медицина Biotrade,со само 3 дневно користење потењето на стапалата и непријатната миризба ќе стане минато. Конечно пристигна производ кој е дерматолошки тестиран,медицински лиценциран и што е најважно од се,нема никакви шанси за несакани последици. Апсолутно ефикасен и 100% природен спреј,кој ќе ви даде самодоверба, а ние ви гарантираме дека нема да се појави НИТУ ЕДНА КАПКА ПОТ ! Ефектот е видлив уште од ПРВИОТ ДЕН !!


Упатство за користење:
-Навечер пред легнување,треба добро да се измијат стапалата и добро да се избришат со крпа додека не станат 100% суви. Потоа се прска по 4-5 пати од спрејот на секое од стапалата.
Утредента наутро,повторно се мијат стапалата убаво и се бришат со крпа.
Вечерта се повтара истата постапка. Се користи само 3 дена,а резултатите се видливи уште ПРВОТО КОРИСТЕЊЕ