-51%

Сталажа за обувки - Shoe Storage

Код на Производот: shoestorage-1

Достапност:Има на залиха

1,199 ден 599 ден 599

Достапни Опции

Обувките нема повеќе да бидат  расфрлани по целиот ходник. Организирајте ги чевлите на многу лесен начин со сталажата на која можете да ставите 12 чевли.

Сталажата за чевли лесно се склопува и расклопува, лесна е и незафаќа многу простор. Може да ја преместувате од едно на друго место.

 Чевлите ќе бидат подреден во 4 реда.

Основата  е изработена од железо, сталажите се пластични. Многу е лесна за оддржување, се чисти со влажна крпа.

Достапна е во 3 бои: бордо,црвена и виолетова.

Димензии: 60х30х75см