Тons Form 539 - ланци за снег

Код на Производот: tonsflanci

Достапност:Има на залиха

1,200 ден 1,200
  • Тons Form 539 - ланци за снег 
  • За леки патнички возила
  • Ланците се со дебелина 12мм
  • Лесно монтажни се,без вадење на тркалото
  • Паковка за чување