2 Електрични четки за заби + ГРАТИС Организер и дозер за четки и паста за заби

Код на Производот: combocetkizazabi

Достапност:Има на залиха

1,999 ден 799 ден 799

Ви ја претставуваме новата Електрична четка за заби!!!

Многу често се поставува прашањето каква четка за заби да избереме, дали класична или електрична четка.  Истражувањата покажуваат дека електричната четка за заби има повеќе предности во однос на обичната четка за заби бидејќи обичната четка за заби неможе да се движи 30 000 пати во една минута – брзина со која ротира четката.

Електрична четка се препорачува на сите оние кои немаат трпение за долготрајно четкање и на кои чистењето на нивните заби им е отежнато заради неправилен распоред. Електричната четка за заби има повеќе предности во однос на класичната четка за заби

Од големо значање е тоа дека електричните четки за заби не го подобруваат само здравјето на усната шуплина. Тие исто така Ви обезбедуваат побела и поубава насмевка. Секојдневното миење на забите со четката за заби придонесува за отстранување на дамките од забите.

Со електричната четка за заби Ви е потребно многу помалку време за четкање на забите отколку да ги зеткате со класична четка за заби а со самото тоа и многу полесно ги чисти забите.

Електричната четка за заби има помала глава и е многу полесно да допре до местата на кои може да се создаде забен камен и кариес, а се тешко достапни за четкање.

Електричната четка за заби се препорачува да ја користат лицата со фиксни протези бидејќи само со неа може темелно да ги исчистат забите, а притоа го спречуваат и создавање на бели дамки на забите после вадењето на протезите.

Четката работи на батерии.

Во комплетот добивате држач, со 4 четки кои може да ги менувате.


Опис на подарокот:

Освен прекрасниот дизајн кој совшено ќе одговара во вашето купатило,овој организер е исклучително практичен за држење на четките за заби на целото семејство. Заедно со организерот оди и дозер за паста за заби што ќе го подреди нередот во купатилото и ќе му даде еден поинаков изглед. 

Складирајќи ги четките во овој организер тие ќе бидат заштитени од примање прашина и ќе го избегнете внесувањето на микроби во вашата уста.

Се монтира едноставно,бидејќи има самолелива трака која едноставно можете да ја залепите на плочките од вашето купатило.