-34%

Лед Столна Ламба месечина 3D (18см)

Код на Производот: Moonlamp

Достапност:Нема на залиха

Прекрасна Лед столна ламба со дрвено постоље кое ќе се уклопи во секој стил на уредување и ќе ви даде посебен амбиент во вашиот простор.
Ламбата е составена од два дела: дрвено постоље и светлечко тело во форма на топка.
Ламбата работи на три кружни мали батерии кои што се вметнати во самата ламба. Димензии на целата ламба: 18х12см. Димензи на дрвеното постолје: 6см.
Димензии на светлечкото тело: 12см.