3D Табла за цртање со неонско светло

Код на Производот: 3D Табла за цртање со неонско светло

Достапност:Нема на залиха

Ново на нашиот пазар!

Ви ја претставуваме новата 3D таблата за цртање со неонско светло. Креативна играчка која ја развива детската фантазија. Нацртајте ги своите магични цртежи на таблата, без разлика дали е тоа омилен лик од цртните филмови, автомобил, вашето омилено животно, некое овошје или друго.

Револуционерна играчка за деца!

Поставете ја 3D drawing board таблата на стојката со неонско осветлување, ставете ги 3D наочарите и вашиот цртеж ќе се претвори во вистинско уметничко дело.

Таблата ја развива креативноста и талентот кај младите деца, а со 3D техниката децата ќе се запознаат со модерната технологија.

Совршен подарок за вашето дете. Во сетот добивате: 3D наочари, 4 фломастери, 6 цртежи со 3D ефект.

Карактеристики:

ü 3D табла за цртање

ü Димензии на таблата: 24 x 19 cm

ü Неонско осветлување

ü 4 батерии ААА 1.5 V (не се вклучени во понудата

ü Развивање на креативноста.