Алатка за Чистење Одвод (120СМ)

Код на Производот: odvodcevka

Достапност:Има на залиха

200 ден 200
Ако ви се затне одводот не мора да викате мајстор туку само е потребно да го имате овој наш производ за лесно и брзо одзатнување на сифонот.
Имајќи го овој одзатнувач на сифонот ќе нема потреба да плаќате скапи средства за одзатнување и да трошите многу време за тоа. Одзатнувачот се состои од челична сајла со кошулица со вграден механизам со клешта за лесно решавање на проблемот.
Најголем проблем е косата за затнување на одводот.
Ако во вашиот одвод тешко протекува водата, многу лесно и брзо може да ви се запуши од косата и сапуницата кои се насобрале во цевката. Карактеристики и погодности: Инстантно го чисти одводот, Механизам со клешта, Нема потреба од мајстори или хемикалии, Заштедува пари, Изработена од челик, Лесно за употреба, чистење и складирање.
Димензии: Должина: 120 см