-78%

Топче што ослободува од нервоза - Squishy (5pcs)

Код на Производот: topcestres

Достапност:Има на залиха

899 ден 199 ден 199

Ова топче е специјално дизајнирано за во ова стресно време ве ослободи од нервозите што секојдневно ги доживуваме. Многу лесно се користи, едноставно треба да се стисне,со што топчето ќе се деформира и со помош на мрежичката со која е обложено гуменото топче се трансформира во друга форма, што предизвикува особено чувство на задоволство кај вас.

Внатрешноста на топчето е е во разни бои што дополнително го зголемува задоволството и забавата.

Во едно пакетче има 6 топчиња