Arrow Posture - појас за грб

Код на Производот: NT-3

Достапност:Нема на залиха

Дали сте знаеле дека седењето и гледањето во телевизор, компјутер или smart уреди може да предизвика болка во половината грбот и вратот? Оваа болка научниците ја викаат "text neck" и е предизвикана од неправилно држење на телото. Затоа тука е Hemvana® Arrow Posure неверојатната потпора на грбот. Појасот го дрши грбот и вратот исправени, намесувајќи ги рамињата наназад, и местење на р’бетот во правилна положба. На тој начин ќе се ослободите од болката во грбот, рамењата, вратот и половината. Појасот е изработен од влакна од коноп од расението канибас. Hempvana® Arrow Posture ™ ја користи најновата технологија за удобност и стабилност. Појасот на рамињата се поставува многу едноставно, само поставете ги прерамките преку рамињата и прицврстете ги. Од моментот кога ќе го поставите појасот Вашето држење и одење ќе се подобри, притоа најпрво ублажувајќи ја болката за потоа целосно да ја снема. Со исправеното држење на телото ќе изгледате и повисоки. Појасот можете да го носите под и над облеката. Доколку го носите под облеката појасот нема да се забележи. Hempvana® Arrow Posture ™ ја користи најновата технологија за удобност и стабилност.

Побрзајте да го нарачате појасот и да ја вратаите природната здрава положба на Вашето тело.

Големина : универзална, одговара за мажи и жени.