-47%

Бебешка подлога за игра - Forest

Код на Производот: Бебешка подлога за игра - Forest

Достапност:Нема на залиха

1,290 ден 690 ден 690
Интерактивната бебешка подлога - Forset му овозможува на вашето бебе да лази, да се развива и да ужива во безгрижните негови денови играјќи си со висечките плишени и потполно безопасни животни.

Меката подлога ќе ве остави и вас спокојни и ќе ви даде сигурност дека вашето дете не може да се повреди развивајќи ја својата моторика и осознавање ја природата преку колоритниот дезен што оваа подлога ја има. Подлогата е одличен избор за за извршување на секојдневните активности на вашето бебе.


✔ Препорачливо за возраст од новороденче па нагоре;

✔ Има четири висечки фигури што ќе овозможат развој на визуелната перцепција на бебето;

✔ Антибактериска и неверојатно мека подлога;

✔ Меки и потполно безопасни столбови на кои се прикачени висечките фигури;

✔ Огледало за осознавање на сопствената рефлекција;

➡ Дијаметар 90 сантиметри