Bell Howell - Поларизирани наочари

Код на Производот: 7634

Достапност:Има на залиха

449 ден 299 ден 299

Поларизираните наочари се одличен избор за секое годишно време. Поларизираните стакла ги блокираат штетните УВ зраци и отсјајот, ја подобруваат видливоста на рефлектирачките површини како асфалт, снег, песок итн., а филтрирањето на светлината ја подобрува видливоста дури и при услови на мала светлина и видливост и ги заострува рабовите и боите на предметите.

Овие наочари имаат оддличен естетски дизајн и функционалност. Големината е универзална и може секој да ги носи.

Димензии: 20.8 x 8.3 x 15.5 cm