BMW X5 Pink - Детски џип на акумулатор

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

10,990 ден 10,990

Ви го претставувамен супер автомобилот на акумулатор BMW MD-99X5 за деца.

 Автомобилот има супер дизајн, ергономско седиште, сигурносен појас со кој му обезбедувате сигурност на Вашето дете.

Автомобилот BMW X5 има вградени звучници преку кои ќе се репредуцира омилената музика на Вашите деца исто така поседува и USB порт, како и  контрола на јачината на звукот. Автомобилот BMW X5 поседува моќен електричен мотор од 36W, надополнет од интегрирана батерија – акумулатор која се полни и на Вашето дете му обезбедува удобно возење од 3 до 4 часа возење, зависно од површината по која се движи.

 

Карактеристики

 • Далечински управувач
 • 12V батерија
 • 2 Мотори
 • Погон на сите 4 тркала по 36W
 • 2 врати кои се отвараат
 • Старт со притискање на само едно копче
 • Музика
 • ЛЕД светла на предната и задната страна
 • Забрзувач на педалата на нозете
 • Функција за сотопирање на сите 4 тркала
 • Брзина: 3-5 км на час
 • Времетраење на акумулатрот од  3 до 5 часа
 • Максимлна носивост : 40 кг
 • Наменета за деца од 1 до 8 години
 • Автомобилот го имаме во : бела, црвена и розева боја