Телескопска Четка за Прашина - 137см

Код на Производот: cetkazaprasina

Достапност:Има на залиха

350 ден 350
Четка за прашина со телескопска рачка што се пушта и собира од 62 до 137cm.
Практична и ефикасна, изработена од метал, пластика и фибер влакна кои усешно ја собираат прашината и од тешко дофатните места.
Врвот од четката е флексибилен и може да се витка што е од голема предност кога саката да дофатите на места каде што аголот е тешко дофатлив.
Димензии: Должина: 62 – 137cm