Cool Grip - Држач за телефон Црна Боја

Код на Производот: 10432

Достапност:Има на залиха

150 ден 149 ден 149

Држач за мобилни телефони, опремете го вашиот автомобил со Cool Grip и поставете го телефонот секогаш на позицијата каде што ќе Ви е најдостапен.