Сет од 5 Растегливи ластици за вежбање

Код на Производот: rasteglivi-lastici12

Достапност:Нема на залиха

Нивото на физичка подготвеност директно укажува на тоа како се чувствуваме и колку квалитетен е нашиот живот од здравствен аспект. Затоа многу е важно да се грижиме за состојбата на сопственото тело и да се водиме по поговорката “Во здраво тело – здрав дух”.  Многу често, поради брзиот и динамичен начин на живот, не сме во состојба секојдневно да посетуваме теретани и фитнес центри за да извршуваме најразлични физички активности. 

Затоа, Ви ги преставуваме новите растегливи ластици за вежбање, со кои ќе имате можност секојдневно да ги извршувате физичките активности и во Вашиот дом а воедно да го постигнете идеалниот ефект како да сте биле во теретана.


Можат да ги користат и мажи и жени, направени се од природен латекс, што укажува дека се квалитетни а притоа и безбедни за употреба.

Благодарение на уникатните карактеристики и дизајн, ластиците се погодни за употреба за секого, без разлика дали сте почетник или искусен вежбач.

Со нив, ќе можете да извршувате вежби за јакнење на грбните мускули, рацете, нозете, со голема леснотија ќе можете да вежбате јога и да си ја зајакнете мускулатурата на целото тело.