Даска за Сервирање - Бамбус (40x15см)

Код на Производот: bambusdaska

Достапност:Има на залиха

350 ден 350
Прекрасна и функционална кружна даска со рачка за сецкање и сервирање стие видови храна и ордевер, изработена од Бамбус.
Димензии:40 x 15 см