Детска играчка - Е-Птица

Код на Производот: EB60

Достапност:Нема на залиха

Време е за невообичаена играчка каква вашето дете никогаш немало!

Оваа неверојатна High-tech играчка ќе го забавува вашето дете на еден поинаков начин. Секој се согласува со фактот дека автомобилчињата, куклите и останатите конвенционални играчки се омилени на секое дете, но сега конечно имате прилика да му овозможите нова, несекојдневна, но супер забавна играчка која е во чекор со најновата технологија.

Е-Птицата е играчка која симулира движења на вистинска птица: лета во круг на лево или на десно во зависност од вашата желба, а кога ќе се измори едноставно слетува.

Многу е лесна за користење:

Едноставно наполнете ја со кабелчето кое е вклучено во пакетот,па вклучете ја играчката од копчето. Одредете го правецот на движење со свртување на задната перка на лево или десно. Почекајте 2-3 секунди и птицата е спремна за летање. Исфрлете ја во права насока и таа ќе почне да лета како вистински гулаб. Ќе лета се додека со помош на сензорот не почувствува дека се оддалечила 30 метри од местото каде што полетала или додека не се измори (15-20 секунди).

Кога ќе заврши со летањето, таа едноставно ќе си слета.

Нејзиниот клун е всушност заштита, за да неможе никако да се оштети играчката при слетувањето.

Димензии на Е-Птица: 27 см х 21 см

За да добиете појасна претстава за каква играчка станува збор, погледнете го видеото каде детално се гледа како функционира оваа играчка.