Детска играчка - камион

Код на Производот: Детска играчка - камион

Достапност:Нема на залиха

Овозможете му на вашиот мал инженер да ја развива својата моторика, креативност и да стекне чувство за механика преку оваа супер забавна играчка која ќе го забавува со часови. Освен што камиончето може да го вози наоколу транспортирајќи секакви материјали (во зависност од задачата), во пакетот се вклучени и 7 забавни додатоци кои играта и забавата ќе ги направат уште по реални. Сетот содржи различни видови алат, кои се користат за различни делови од камиончето, кое што може целосно да се расклопи и повторно да се склопи. Со тоа детето ќе се поттикне да употребува логика смислувајќи која алатка за кој дел од камиончето би била идеална.

Оваа играчка му помага на вашето дете при:
✔ развивање на моторика
✔ развивање на логика
✔ развивање на креативност
✔ осознавање на механика