Детска играчка - Magic Tracks со 2 автомобилчиња (220pcs)

Код на Производот: Детска играчка - Magic Tracks (220pcs)

Достапност:Има на залиха

1,290 ден 699 ден 699

Најпознатиот детски сет Magic Tracks конечно и кај нас!

Magic Tracks - патеката за тркање е сет кој вклучува патека и автомобил за возење. Патеката може да се витка и заоблува во секоја форма и секој правец. Патеката свети во мракот и има 4 весели бои, додека пак автомобилот има 5 ЛЕД сијалички кои прават вистинска забава во детската соба.

Оваа уникатна патека за тркање е направена од 220 дела со должина од над 3 метри и 2 автомобилчиња, кои многу едноставно се спојуваат еден со друг во сите комбинации на бои. Формата на патеката можете многу лесно да ја менувате.

Откако ќе ја склопите патеката време е за трка! Magic Tracks сетот вклучува 2 автомобилчиња на батерии.

Направен е од проѕирен материјал и има 4 ЛЕД светилки. Автомобилот работи со 3ААА батерииMagic Tracks сетот создава магија во собата кога ќе го изгасите светлото. Веселите бои светат во мракот и Вашите деца ќе уживаат во играта.

Додека автомобилот поминува, ЛЕД светилките ја осветлуваат патеката што дава дополнителна магија на целата игра. Magic Tracks Ви нудат часови и часови забава во комбинација на бои и форми. Можностите се неограничени, и секоја наредна патека може да биде различна од претходната.

↪ Деловите се спојуваат и патеките се прават за неколку секунди. ↩

Magic Tracks патеката може да се витка и обликува во секој правец. Патеката може да се свитка за 360˚да се направи круг и автомобилот ќе се движи во внатрешниот дел. Автомобилот има 4 светилки кои ја осветлуваат патеката додека тој поминува. Со лепенките кои ги добивате во пакетот направете го автомобилот да биде поинтересен. Патеката се витка во ролна за брзо и едноставно складирање.