-50%

Детска играчка - Мајсторски сет

Код на Производот: Детска играчка - Мајсторски сет

Достапност:Нема на залиха

1,990 ден 999 ден 999

Сет Work Shop play set е работилница со алати за мали мајстори.

Идеално за креативна игра. Сетот се состои од 37 различни делови.

Во сетот се вклучени стандардните чекан, клешти, трион, механичаркси клуч, штрафцигер, итн, а има и реквизити за истите. Оваа играчка е исклучително лесна и за склопување. Сетот е спакуван во прекрасно трговско пакување, идеално за импресивен подарок.

Димензии: 66 x 50 x 27 см