Детска играчка – Масичка за домашен фудбал

Код на Производот: masickazafudbal

Достапност:Има на залиха

3,490 ден 2,490 ден 2,490

Поставете ја масичката за домашен фудбал и забавата може да почне!!

Оваа неверојатно забавна играчка нуди безброј среќни и посебни моменти не само кај децата туку и кај возрасните. Овозможете си совршена забава на роденденските, семејните и секаков друг вид собири со оваа супер забавна играчка.

  • Направена е од посебни, специјални материјали според европски стандарди, наменета за европски пазари.
  • Нуди долготрајност, квалитет и секако безбедност при употреба кај децата.
  • Може да ја користат и деца и возрасни.
  • Стабилна конструкција, опремена со 4 ногарки, нуди комплетна стабилност на масичката за време на играта.
  • По 12 играчи од едната страна.
  • Во сетот добивате вкупно две топчиња за играње.
  • Лесна за пренесување, ќе можете да ја поставите каде и да посакате.
  • Идеална за користење во домашни услови и на отворено.
  • Совршен дизајн со заоблени агли, како превенција од удар.
  • Детал на самата маса што нуди запишување на резултатот по голови.

Димензии на масичката: 79,5 x 61.5 x 26 cm