Детска играчка - Metal Models Construction

Код на Производот: Детска играчка - Metal Models Construction

Достапност:Нема на залиха

Децата можат да поминат часови концентрирани и задлабочени во креирањето на своето возило преку игра и забава. Овој сет 5во1 ги поттикнува развојот на интелигенцијата,трпението,креативноста и логиката кај детето.

Освен детето ќе се забавува и родителот,бидејќи ова е одлична можност за дружба со вашето дете низ игра која е интересна и за возрасни. Сетот се состои од 139 парчиња кои може да се комбинираат меѓусебе како што вам ви одговара и буквално како што ви е замислено да изгледа возилото.

Димензии на пакувањето: 24х24х5 см