-51%

Детска играчка - Minnie Mouse Balance Car

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

599 ден 299 ден 299

Подгответе се за заедничка авантура со Minie Mouse on hoverboard. Оваа супер играчка вози  ховерборд a  притоа емитирајќи прекрасна музика и интересни светлосни ефекти. Minie Mouse on hoverboard ќе ги импресионира Вашите деца.

Оваа играчка има звучни и светлосни ефекти, се врти на сите страни, кога ќе се допре до предмет играчката ја менува насоката на движење. Играчката е интерена и забавна за деца од најмала возраст  но исто така е интересна и за поголемите деца кои веќе почнале да возат Има интересна и забавна музика.

Играчката Minie Mouse on hoverboard  работи на батерии и ќе го забавува Вашето дете пеејќи песни инересни за децата, а притоа возејќи го својот ховерборд, прави и светлечки ефекти. Благодарение на Bump ‘N Go технологијата радиосот на движење секогаш ќе и биде пред Вас.

Користи АА батерии ( батериите не се вклучени во понудата)