-51%

Детска играчка - Peppa Pig Dancer

Код на Производот: Детска играчка - Peppa Pig Dancer

Достапност:Нема на залиха

Peppa Pig Dancer e весела, забавна играчка која пее, скока, игра и има светлосни ефекти!

Peppa Pig Dancer има:
✔Звучни ефекти
 Движечки способности
 Светечки ефекти
Димензии: 20 cm.
Изработена е од нетоксична пластика безбедна за деца.