-56%

Детска играчка - Sofia The First

Код на Производот: Детска играчка - Sofia The First

Достапност:Нема на залиха

Ви го претставуваме малото девојче Софиа која преку ноќ станува принцеза со венчавката на нејзината мајка за кралот. Софиа е принцеза која има авантуристички дух.

Sofia the First е играчка со звучни и светлосни ефекти, до допирање на дијамантот на нејзиното ланче таа почнува да свети и пее. Во комплетот е вклучен и чешел. Прекрасен избор за вашата мала принцеза.

Карактеристики

✅ Изработена е од нетоксичен материјал.

✅ Димензии на Софиа: 37 цм