Детски автомобил Mercedes AMG red

Код на Производот: 686blue

Достапност:Нема на залиха

Карактеристики:
 • Батерија 6V
 • 2 брзини за напред + рикверц
 • Може да го вози детето или да се управува преку далечински управувач
 • ЛЕД светла напред и назадBright LED front and rear lights
 • Безбедносен појас
 • Максимална тежина 40 кг
 • Копче за старт и свирка
 • MP3 Плеер со USB/SD Card
 • Гуми изработени од специјална ЕВА пена за по реалистично и тивко возење
 • Амортизери за по удобно возење

Спецификации:
 • Боја: Црвена
 • Батерија на полнење 6V 7Ah
 • Мотор: 2х35W
 • Брзини: 2 + 1
 • 2.4GHz далечински управувач