Детски автомобил на акумулатор - BMW (white)

Код на Производот: BLF5188WHITE

Достапност:Нема на залиха

Автомобилот е дизајниран со светски BMW дизајн со широко седиште и безбедносен појас.

Чист систем за музика, многу привлечни светла. Може да се слуша и сопствена музика преку поврзување со mp3, USB или мемориска картичка.

Опремен со 2 супермоќни мотори кои можат да работат со брзини од 3-5 км / ч.
Има 2 брзини + рикверц.

Систем за погон на четири тркала изработен од издржлива висококвалитетна пластика, во внатрешноста на тркалото со шарени трепкачки светла буди чувство на возбуда.

Дизајниран со две врати кои се отвараат и затвараат.

  • Име на производ: Деца електрични автомобили
  • Код на производот: BLF-5188
  • Големина: 114 x 58 x 36 cm
  • Батерија: 6V / 4.5Ah 
  • Мотор: 2 мотори, 1 флексибилен мотор
  • Тежина на возилото: 14 кг
  • Максимално оптоварување: 35 кг
  • Бои: бела, црвена
  • Возраст на употреба: 1-8 години