Детски автомобил на акумулатор Porsche Macan

Код на Производот: macanblack

Достапност:Нема на залиха

11,500 ден 7,999 ден 7,999

Модел на автомобил, кој секое дете го посакува. Овој модел има меки ЕВА гуми, и ергономско седиште.. моделот е наменет за деца од една година па се до 8 години. Автомобилот има носивост до 40 килограми.

 Овој модел на автомобил има реалистичен дизајн кој потсеќа на вистинскиот автомобил!

 • Моделот има врати кои се отвараат, светлосни ефекти и сигурносен појас ,  Вашето дете ќе биде пресреќно да го вози овој модел на софистициран модел на автомобил кој потсеќа на вистински автомобил, каков што се возат по патиштата.
 • Автомобилот има батерија од 12 v ( или 2 х 6v ) и два мотори.
 • Овој модел има две нивоа на возење: едниот е детето самостално да го вози автомобилот, користејќи го педалото за гас и воланот за управување. Додека другиот начин е управување со далечинско ( управувањето го врши само возрасно лице ). Родителот со помош на далечинското го управува автомобилот со командите лево и десно, напред и назад. Дометот на далечинското е до  20метри.
 • MP3 приклучок – автомобилот доаѓа со поврзани кабли на командната табла, со кои се овозможува користење на МП3 плеерот за слушање на музика. Исто така има индикатор за покажување на јачината на гласот.
 • Батериски индикатор за батеријата
 • Сигурносен појас – автомобилот има сигурносен појас за зголемување на безбедноста кога се користи управување на автомобилот со далечинското.
 • Големо седиште- автомобилот располага со едно големо седиште.
 • Амортизери – има амортизери на сите 4 тркала
 • Светла – располага со ЛЕД светла
 • Звучни ефекти – располага со реалистични звици на моторот
 • Мотори – автомобилот располага со 2 мотори.
 • Сирена – од воланот се активира звучна сирена.