-65%

Детски билјард

Код на Производот: Детски билјард

Достапност:Нема на залиха

1,399 ден 499 ден 499

Друштвена игра сет Билијард е игра наменета за двајца. Составена е од маса, 2 стапчиња, 9 топки во боја 1 бела и триаголник.

Димензии:

✅ Должина: 67 см
✅ Ширина: 39 см